TOKAT / ALMUS - Bağtaşı Şehit Mehmet Coşkun İlkokulu

Bağtaşı Şehit Mehmet Coşkun İlkokulu

Bağtaşı Köyü/Almus
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır. .
Derslik :2<
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
4 - Lojmanların tamamı doludur.
Ulaşım
Hafta içi ulaşım mevcuttur. Hafta sonu ulaşım yoktur.Sadece yakın köylerden cumartesi günü giden minibüs bulunmaktadır.
Okulumuza çevre köylerden öğrenci getiren 4 adet servis vardır.
Bağtaşı köyü
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Almus ilçeye 68 km uzaklıkta olup,Tokat Merkeze 100 km uzaklıktadır.İl ve ilçeye ulaşım çevre köy minibüsleriyle sağlanmaktadır.Minibüs sabah 6:30´ da Bağtaşı köyünden çıkmakta, saat 13.00-14.00 gibi il ve ilçeden dönmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Sportif Etkinlikler
Çocuk oyunları (yakan top, seksek, ip atlama, yerden yüksek, körebe, saklambaç, dokuztaş, Al Satarım Bal Satarım, Aç Kapıyı Bezirgan Başı) futbol gibi sportif etkinliklerimiz arasındadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Diğer Hususlar